Zondag 5 september

Zondag 5 september

On campus infodag VUB

Op zondag 5 september verwelkomt de VUB in Jette en Etterbeek aankomende studenten voor de laatste infodag van dit jaar. De VUB streeft er naar om het nieuwe academiejaar zoveel mogelijk op campus te starten. Studenten komen zondag de unieke VUB-sfeer ‘in het echt’ opsnuiven, alvorens ze hun definitieve studiekeuze maken. Meer informatie: www.vub.be/infodagen

Natuurlijk willen studenten eerst wel eens weten of het nu écht de moeite loont om zelf eens in persoon langs te gaan. Tijdens de infodag proeven de studenten van de verschillende aspecten van het universiteitsleven dankzij een stevig gevuld programma.

  • Rondleidingen op de campus (Inschrijven hiervoor is niet verplicht. Rondleidingen starten heel de dag door aan gebouw D)
  • Gesprekken met proffen en studenten
  • Groepsinfosessies
  • Aanwezigheid van Studiebegeleiding en Studiefinanciering
  • En zoveel meer!
CO
Contacteer ons
Lies Feron
Lies Feron Persrelaties Vrije Universiteit Brussel
Lies Feron
Lies Feron Persrelaties Vrije Universiteit Brussel
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

volg ons op twitter @VUBrussel


De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

De Wereld Heeft Je Nodig

De Vrije Universiteit Brussel neemt haar wetenschappelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid met liefde en daadkracht op. De VUB lanceerde daarom het platform ’De Wereld Heeft Je Nodig’.  Hier worden rond zes P’s ideeën, acties en projecten samengebracht, opgestart en uitgebouwd. De eerste P staat voor People, want daar draait alles om: mensen gelijke kansen geven, welvaart, welzijn, respect. Peace staat voor het bestrijden van klein en groot onrecht in de wereld. Prosperity gaat armoede en ongelijkheid te lijf. Planet staat voor acties rond biodiversiteit, klimaat, luchtkwaliteit, dierenrechten ... Met Partnership zoekt de VUB samenwerkingen om de wereld een betere plaats te maken. De zesde en laatste P is van Poincaré, de Franse filosoof Henri Poincaré aan wie de VUB haar leuze ontleent, dat het denken zich aan niets mag onderwerpen, behalve aan de feiten zelf. De VUB is een 'urban engaged university’, sterk verankerd in Brussel en Europa en werkend volgens de principes vrij onderzoek. www.vub.be/dewereldheeftjenodig

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel