VUB zet zondag poorten open voor honderden toekomstige studenten

Infodag op 18 maart

Komende zondag, 18 maart, houdt de Vrije Universiteit Brussel een infodag op haar twee campussen. Toekomstige studenten en andere geïnteresseerden kunnen er kennismaken met tal van studentenvoorzieningen en opleidingen van de universiteit. Onder die laatste bevindt zich ook de Engelstalige bachelor in Social Sciences, opgestart in het vorige academiejaar en nu al een van de meest succesvolle bacheloropleidingen van de VUB. Volgend jaar start de universiteit met een nieuwe Engelstalige bachelor, meer bepaald in Business Economics.

Tijdens de infodag van zondag kunnen jongeren en hun ouders de hele dag van 10 tot 15 uur de campussen Etterbeek en Jette bezoeken en informatie verzamelen over alle opleidingen die de universiteit aanbiedt.

Op het programma staan tientallen infosessies, demonstraties, geleide bezoeken en interactieve rondleidingen. De jongeren kunnen er niet alleen de studentenhuizen bezichtigen, maar ook rondneuzen in tal van laboratoria, spiraalnevels bestuderen, tolken aan het werk zien en zo meer.

Met al hun vragen kunnen ze terecht bij tal van professoren, docenten en studenten, evenals bij de Sociale dienst en de dienst Studieadvies en Diversiteit. De studietrajectbegeleiders staan klaar om nieuwe studenten en zij-instromers bij te staan.

Infodag Vrije Universiteit Brussel op zondag 18 maart van 10 tot 15 uur.
Programma en info: www.vub.ac.be/infodag
De campus in Etterbeek bevindt zich op Pleinlaan 2 in 1050 Brussel. De ontvangst is in gebouw D, waar het Infopunt Studenten is gevestigd.
Het adres van de medische campus bij het Universitair Ziekenhuis is Laarbeeklaan 103 in 1090 Jette. Routebeschrijvingen zijn te vinden op http://www.vub.ac.be/campussen/

Contacteer ons
Professor Luc Hens Department of Applied Economics, Vrije Universiteit Brussel
Heleen Van Schooneveld Marketing & Communication, Vrije Universiteit Brussel
Professor Luc Hens Department of Applied Economics, Vrije Universiteit Brussel
Heleen Van Schooneveld Marketing & Communication, Vrije Universiteit Brussel
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel