VUB zet De Warmste Week in met dansende vicerector

24 uur lang ludieke acties ten voordele van Bednet

Morgen start De Warmste Week. Ook de Vrije Universiteit Brussel neemt deel aan de bekende goededoelenactie van Studio Brussel. 24 uur lang, te beginnen dinsdag vanaf 12 uur ’s middags, vindt in gebouw D van de campus in Etterbeek om het uur een andere ludieke activiteit plaats. In dit ‘glazen huis’ kunnen personeel en studenten van de universiteit vanaf 17 uur op de warmste markt proeven van hapjes en drankjes. Alle opbrengst gaat naar Bednet: een vereniging die ervoor zorgt dat zieke kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, toch mee in de klas zitten van thuis uit.

De 24 uur van de VUB, zoals de Warmste-Weekactie van de universiteit heet, gaat alvast swingend van start, met een salsa-initiatie waaraan ook vicerector Onderwijs en Studentenbeleid deelneemt. Onder de vele activiteiten zijn er verder nog gin tastings, kippenknuffelacties, een kickertornooi, een filmvertoning, een nachtwandeling met de bewakingsdienst van de campus, en een sessie ochtendgymnastiek.

De 24 uur van de VUB. Dinsdag 18 december vanaf 12 uur ’s middags tot de countdown om 11 uur de dag erna. Meer info en programma vindt u hier. De opbrengst van de 24 uur van de VUB gaat naar Bednet

Noot voor de pers
U bent van harte uitgenodigd voor de salsa-initiatie met vicerector Onderwijs en Studentenbeleid Jan Danckaert op dinsdag 18 december om 12 uur in gebouw D van de VUB-campus in Etterbeek.

Contacteer ons
Deborah Schollaert Medewerkster Infopunt, Vrije Universiteit Brussel
Geert Goessaert PR Medewerker VUB MARCOM, Vrije Universiteit Brussel
Deborah Schollaert Medewerkster Infopunt, Vrije Universiteit Brussel
Geert Goessaert PR Medewerker VUB MARCOM, Vrije Universiteit Brussel
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel