VUB-toppers in dance-tempel Fuse

Universiteit Van Vlaanderen landt in Brussel

Van 30 januari tot 1 februari gaan de opnames van de Universiteit van Vlaanderen door in Brussel. De Universiteit van Vlaanderen is een project in samenwerking met de vijf Vlaamse universiteiten, VRT en Knack. Sinds begin november zenden wij elke schooldag een college van 15 minuten uit. De beste proffen en docenten van Vlaanderen geven in een kwartiertje tijd een antwoord op de meest interessante en prikkelende vragen.

Voor we online kunnen gaan, moeten we deze colleges natuurlijk opnemen. We trekken met onze pop-upstudio naar de vijf studentensteden. Zo dus ook naar Brussel. En de opnames vinden niet plaats in een gewone collegezaal, maar in de één van Brussels hipste clubs, Fuse.  

De sprekers die we in Brussel mogen verwelkomen zijn:

Prof. dr. Vincent Ginis

Prof. dr. ir. Bram Vanderborght

Prof. dr. Hendrik Cammu

Prof. dr. Ann Nowé

Prof. dr. Michel Maus

Prof. dr. Frank Van Overwalle

Prof. dr. Gustaaf Cornelis

Prof. dr. Ike Picone

Prof. dr. Evelien Smits

Prof. dr Jorgen D'Hondt

Prof. dr. Pieter Ballon

Prof. dr. Sonja Snacken

Drs. Sam Poppe

Graag nodigen we je uit om aanwezig te zijn bij onze opnames. Deze vinden op dinsdag 30/1, woensdag 31/1 en donderdag 1/2 plaats, telkens van 20.00 uur tot 22.15 uur. Het adres is Blaesstraat 208, 1000 Brussel. Geef gerust een seintje als je wil aanwezig zijn, dan zetten we je op de gastenlijst

Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel