VUB-rector Caroline Pauwels verwelkomt vroege inschrijvers op eerste dag zomervakantie

Maandag as grote toeloop verwacht voor o.a. nieuwe Engelstalige bacheloropleiding Business Economics

Het academiejaar is nog maar net afgelopen en op de eerste dag van de grote vakantie verwelkomt de VUB de eerste lading studenten die zich vroeg willen inschrijven. 

Wij nodigen u graag uit op dit moment op pleinlaan 9 te 1050 Brussel, waar rector Caroline Pauwels vanaf 9 uur deze vroege vogels persoonlijk verwelkomt. U krijgt er de kans om met haar te spreken én met studenten die zich komen inschrijven.

 

Caroline Pauwels:  “De inschrijvingsperiode is altijd een spannend moment voor ons als universiteit. Ik ben er dan ook graag bij. Het is immers een hele eer om jonge, enthousiaste mensen op weg te zetten naar een boeiende toekomst.” 
 
Als de trend van de voorbije jaren zich doorzet, kan Caroline Pauwels zich maandag aan een drukke ochtend verwachten. De Brusselse universiteit overschreed een tijd geleden al de kaap van 15.000 studenten en het ziet er naar uit dat die groei zich verderzet. 
 
Als rector van de VUB is Caroline Pauwels uiteraard heel blij met het stijgend aantal inschrijvingen in de laatste jaren: ”Gelegen in de hoofdstad Brussel, biedt de VUB immense kansen voor al wie een boeiende toekomst wil uitbouwen, en dat is duidelijk iets wat de nieuwe generatie weet te waarderen.”
 
Dit jaar wordt alvast veel verwacht van de nieuwe Engelstalige bacheloropleiding in Business Economics. Die opleiding wordt georganiseerd door de faculteit Sociale Wetenschappen en Solvay Business School, die twee jaar geleden uitpakte met een Engelstalige bacheloropleiding in Social Sciences in samenwerking met UGent. Voor die opleiding schreven zich maar liefst 122 generatiestudenten in, waardoor ze meteen een van de grootste studierichtingen werd.
 
De inschrijvingen aan de VUB starten op maandag 2 juli om 9 uur, in de kantoren aan Pleinlaan 9 te 1050 Brussel. 

Contacteer ons
Geert Goessaert Vrije Universiteit Brussel
Geert Goessaert Vrije Universiteit Brussel
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel