VUB-rector Caroline Pauwels gehospitaliseerd

VUB-rector Caroline Pauwels werd gisterennamiddag gehospitaliseerd in het UZ Brussel. De milde symptomen die ze had ten gevolge van de besmetting met het COVID-19 virus zijn lichtjes toegenomen. Omdat zij een risicopatiënte is, werd besloten haar voor observatie in het ziekenhuis op te nemen. De VUB hoopt op een spoedig herstel en wenst haar alle sterkte toe.

In afwachting zal vicerector Internationalisering Romain Meeusen voorlopig haar werkzaamheden en rol overnemen.

CO
Sicco Wittermans