VUB opent veldloopparcours

VUB opent veldloopparcours

Woensdag 4 december wordt het veldloopparcours op de VUB-campus voor het eerst in gebruik genomen. Een aantal loopambassadeurs, waaronder algemeen beheerder Nic Van Craen, zullen dan het traject serieus testen. De afspaak is om 12u30 bij de ingang van de atletiekpiste bij U-Residence.

In de bijlage vindt u een powerpoint met een bescrhijving van het parcours.

Het nieuwe veldloopparcours maakt onderdeel uit van de campagne VUB Loopt. Met VUB Loopt wil de VUB het hele jaar door zoveel mogelijk medewerkers, alumni, studenten en sympathisanten aan het lopen krijgen.  Naast sensibilisering rond gezond sporten, is ook het doel geld in te zamelen voor het VUB-UZB Paul De Knop Fonds voor immunotherapie.

De drijvende krachten achter VUB Loopt zijn VUB Foundation en de afdeling Sport en Beweging. Maar de campagne kadert ook in de viering van 50 jaar VUB. Meer info: https://vubloopt.vub.be/.

 

Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel