Voorstelling resultaten VUB-onderzoek naar economische impact project BROEKLIN in Machelen van projectontwikkelaar Uplace

Dinsdag 23 juni 2020 – 11u – VUB-U-Residence – Groene zaal – Generaal Jacqueslaan 271 - 1050 Brussels

De Vrije Universiteit Brussel heeft het genoegen u uit te nodigen op een persconferentie, waarbij de resultaten zullen voorgesteld worden van de Regionaal-Economische Impact Studie (REIS) van het project BROEKLIN in Machelen. In samenwerking met ECSA (European Centre for Strategic Analysis) heeft de VUB, onder leiding van prof. Dr. Elvira Haezendonck, het project BROEKLIN doorgelicht op vlak van de verwachte werkgelegenheid en toegevoegde waarde door het project. Na afloop is prof. Haezendonck uiteraard beschikbaar voor verdere toelichting.

De persconferentie vindt plaats op dinsdag 23 juni om 11u op de VUB met volgend programma:

10u45: Ontvangst

11u: Alexander D’Hooghe, professor Urbanisatie (MIT) en architect ORG

Inleiding

11u10: Prof. Dr. Elvira Haezendonck, Faculteit Sociale Wetenschappen (VUB) en Solvay Business School

Regionaal-Economische Impact Studie – project BROEKLIN

11u30: Youssef Kobo, A Seat At The Table

Matching van vraag en aanbod van de gecreëerde jobs

11u40: Mogelijkheid tot interviews

12u: Broodjeslunch

Om de persconferentie ‘corona-proof’ te laten verlopen zijn de beschikbare plaatsen beperkt. Gelieve dus tijdig uw aanwezigheid te melden via woordvoerder Sicco Wittermans. Routebeschrijving: https://www.u-residence.be/en/location

De hele uiteenzetting zal ook live te volgen zijn via streaming: