Voorstelling nieuwe werking Huis van het Kind Brussel

Voorstelling nieuwe werking Huis van het Kind Brussel

Persuitnodiging kick off Huis van het Kind Brussel: woensdag 21 juni, 10 u – VUB Kindercampus Theodoor, Laarbeeklaan 117/2, 1090 Jette

Ministers Hilde Crevits en Elke Van den Brandt, de Gezinsbond, de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en de VGC nodigen u graag uit op de kick off voor het nieuwe Huis van het Kind in Brussel.

Een belangrijk moment voor de sector, de partners en de Brusselse gezinnen. De hervorming van het Huis van het Kind in Brussel zal daar worden voorgesteld.

Dit persmoment gaat door op kindercampus Theodoor op de VUB in Jette, één van de fysieke locaties van Huis van het Kind in Brussel. Na het kick off moment volgt ook een rondleiding op de gloednieuwe campus.

  • Tijdstip: woensdag 21 juni, om 10u
  • Locatie: VUB Kindercampus Theodoor, Laarbeeklaan 117/2, 1090 Jette
VUB Kindercampus Theodoor
VUB Kindercampus Theodoor

Graag uw aanwezigheid even bevestigen aan één van de partners:

  • Voor de VUB, Nathalie Vlaemynck, +32 479 87 23 26
  • Voor de Gezinsbond, Lien Swinnen, +32 478 36 54 73
  • Voor minister Crevits, Carmen De Rudder, +32 492 34 60 66
  • Voor minister Van den Brandt, Pieterjan Desmet, +32 471 51 34 35
Nathalie Vlaemynck
Nathalie Vlaemynck Woordvoerder en algemeen perscontact
CO
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

volg ons op twitter @VUBrussel


De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

De Wereld Heeft Je Nodig

De Vrije Universiteit Brussel neemt haar wetenschappelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid met liefde en daadkracht op. De VUB lanceerde daarom het platform ’De Wereld Heeft Je Nodig’.  Hier worden rond zes P’s ideeën, acties en projecten samengebracht, opgestart en uitgebouwd. De eerste P staat voor People, want daar draait alles om: mensen gelijke kansen geven, welvaart, welzijn, respect. Peace staat voor het bestrijden van klein en groot onrecht in de wereld. Prosperity gaat armoede en ongelijkheid te lijf. Planet staat voor acties rond biodiversiteit, klimaat, luchtkwaliteit, dierenrechten ... Met Partnership zoekt de VUB samenwerkingen om de wereld een betere plaats te maken. De zesde en laatste P is van Poincaré, de Franse filosoof Henri Poincaré aan wie de VUB haar leuze ontleent, dat het denken zich aan niets mag onderwerpen, behalve aan de feiten zelf. De VUB is een 'urban engaged university’, sterk verankerd in Brussel en Europa en werkend volgens de principes vrij onderzoek. www.vub.be/dewereldheeftjenodig

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel