Uitnodiging persconferentie: Brussels Universities Cyclocross

DVV Verzekeringen Trofee 2018-2019

Beste,

De Vrije Universiteit Brussel en Université libre de Bruxelles nodigen u graag uit op de persvoorstelling van de DVV Verzekeringen Trofee 2018-2019. Want dit seizoen wordt er voor het eerst veldcross in het Brussels hoofdstedelijk gewest georganiseerd, nl. de Brussels Universities Cyclocross. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt de wedstrijd plaats op de campussen van beide universiteiten.

De persvoorstelling, in aanwezigheid van een aantal toprenners, vindt plaats op woensdag 24 oktober om 18u in de gebouwen van de Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, 1050 Brussel.

Na afloop van het officiële gedeelte wordt u een hapje en een drankje aangeboden en heeft u de gelegenheid om enkele vragen aan onze VUB/ULB-vertegenwoordigers te stellen.

De Brussels Universities Cyclocross kadert binnen het project van de Brussels University Alliance dat samenwerking, op tal van vlakken, tussen beide universiteiten aanmoedigt.

Mogen wij u vriendelijk verzoeken uw aanwezigheid vóór maandag 22 oktober via e-mail te bevestigen bij ellen.vanwassenhoven@golazo.com.

Sportieve groeten,

Vrije Universiteit Brussel

Nicky Temmerman persmedewerker, Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal geori├źnteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en ge├źngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.