Studenten kunnen zaterdag inschrijven op 2 nieuwe richtingen op infodag VUB

Engelstalige Bachelor in Business Economics en postgraduaat Media Economics

Op zaterdag 8 september 2018 houdt de Vrije Universiteit Brussel haar laatste infodag voor toekomstige studenten en werkstudenten die zich voor academiejaar 2018-2019 willen inschrijven aan de universiteit. De VUB richt elk jaar verschillende infodagen in op haar campussen in Etterbeek en Jette. Tijdens die events kunnen bezoekers kennismaken met alle bachelor- en masteropleidingen, studentenvoorzieningen én het unieke studentenleven in de hoofdstad. Een primeur dit jaar is de mogelijkheid voor toekomstige studenten om zich in te schrijven op twee nieuwe VUB-opleidingen: een Engelstalige bachelor in Business Economics en een postgraduaat Media Economics.

In stijgende lijn
De laatste jaren ligt het aantal studenten dat zich inschrijft aan de Vrije Universiteit Brussel in stijgende lijn. De infodagen houden gelijke tred met dat succes. Zo worden er voor zaterdag 8 september 900 toekomstige studenten verwacht. Ze worden er tussen 10 en 15 uur opgewacht door tientallen professoren en studenten die klaarstaan om hun vragen te beantwoorden en ze wegwijs te maken op de campus. Op het programma: infosessies, demonstraties, interactieve rondleidingen, bezoeken aan labo’s en studentenhuizen. Ook de studentenresto’s zijn open, en in Jette komen de studenten te weten hoe ze zich moeten voorbereiden op het toelatingsexamen arts. 

Ook docenten van de twee nieuwe studierichtingen die de VUB inricht vanaf academiejaar 2018-2019 staan paraat om toekomstige studenten meer info te geven over de lesinhoud. Voor de nieuwe Engelstalige bachelor in Business Economics hebben zich momenteel trouwens al 32 studenten ingeschreven, wat voor een nieuwe richting zeker een succes mag genoemd worden. 

Het volledige programma van de infodag is te vinden op de website van de VUB. Op dezelfde website staat ook een routebeschrijving naar de campussen evenals info over de mogelijkheden voor werkstudenten.

 

Contacteer ons
Heleen Van Schooneveld Head Studentenrekrutering MARCOM, VUB Marcom
Geert Goessaert Persrelaties VUB, Vrije Universiteit Brussel
Heleen Van Schooneveld Head Studentenrekrutering MARCOM, VUB Marcom
Geert Goessaert Persrelaties VUB, Vrije Universiteit Brussel
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel