Studenten Computerwetenschappen gamen gans weekend lang

Studenten Computerwetenschappen gamen gans weekend lang

Grootste LAN-party van de VUB

Vrijdag 22 februari organiseert Infogroep, de studentenkring van de Computerwetenschappers aan de VUB, een LAN-party. De Mandelazaal onder aula Q wordt omgetoverd tot een landschap vol computers waarin een 70-tal studenten 2 dagen en nachten lang zullen strijden tegen mekaar in games als League of Legends, Global Offensive, Rocket League, Tetrinet en Call of Duty.

Met het initiatief hopen de organisatoren VUB-studenten met een passie voor gamen en computers dichter bij mekaar te brengen. De party start op vrijdag 22 februari om 18u en eindigt op zondagmiddag 24 februari om 14u. Het jaarlijkse computerfeestje is de grootste in zijn soort op de VUB. Inschrijven is verplicht en kan via lanparty.infogroep.be . Iedereen is welkom, ook nieuwsgierigen die gewoon eens een kijkje willen nemen. Plezier gegarandeerd, slaap daarentegen…

Contacteer ons
Yelda Büyük studente computerwetenschappen, vub
Nicky Temmerman Vrije Universiteit Brussel
Yelda Büyük studente computerwetenschappen, vub
Nicky Temmerman Vrije Universiteit Brussel
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel