Strong Student Fun Run

Sport verenigt Brusselse studenten!

Een groots sportief evenement in het hartje van Brussel, georganiseerd door studentensport Brussel: studenten en studentenvoorzieningen van de VUB, Erasmushogeschool Brussel, Odisee, LUCA - School of Arts en KU Leuven Campus Brussel en Campus Sint-Lucas Brussel.

Overwin 180m aan hindernissenparcours!


Datum:          Dinsdag 24 april 12-21u
Locatie:         Vismarkt Brussel
Activiteiten:  Fun Waves: 12u, 15u, 17u, 18u, 19u en 20u
                      Studentenkringen competitie: 13u en 14u
                      Competitie Wave: 16u (teams van 2 personen)


Interviews en/of foto's met studenten: perscontact christine@brik.be 

De Vismarkt wordt voor één dag omgetoverd tot één groot, uitdagend hindernissenparcours. Georganiseerd voor en door studenten in Brussel en inclusief DJ, foodtruck en spectaculaire nevenattracties (de grootste 'Last One Standing' ter wereld en de 'Crazy Twister'), belooft dit een topdag te worden.

In 2017 liepen zo’n 1.000 jongeren over het parcours in Brussel. Inschrijven voor het parcours kan voordien of ter plaatste voor de late beslissers. Er is een bewaakte vestiaire en omkleedruimtes voorzien.

Contacteer ons
Nicky Temmerman Vrije Universiteit Brussel
Nicky Temmerman Vrije Universiteit Brussel
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel