Save the Date: Academische Opening VUB 2020-2021, 'Urban Engaged University'

Dinsdag 22 september 2020 – 15u – Brussel

Op 22 september trapt de VUB haar 51ste academiejaar feestelijk (én coronaproof) af met events, optredens en toespraken op maar liefst zes verschillende locaties in Brussel, waaronder de Ancienne Belgique, rond het centrale thema “Urban Engaged University”.

In de AB geeft rector Caroline Pauwels haar openingstoespraak waar ze haar plannen voor haar tweede ambtstermijn bekend maakt en het academiejaar officieel opent. Het volledige programma en locaties vindt u op onze website.

U bent uiteraard van harte welkom op de Academische Opening op 22/9. Om praktische redenen vernemen we graag vooraf of u langskomt. Caroline Pauwels is ook beschikbaar voor interviews. Komt u langs of wenst u een gesprek met de rector? Neem dan contact op met Sicco Wittermans, VUB persrelaties (sicco.wittermans@vub.be of 0473/96 41 37).

CO
Sicco Wittermans