Persuitnodiging: VUB en ULB stellen samen diversiteitsplannen voor

Woensdag 8 januari 2020 om 17u

Beste journalist

U bent uitgenodigd op de voorstelling van het gelijkheidsactieplan van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en het diversiteitsplan van de Université Libre de Bruxelles (ULB) door de rectoren van beide universiteiten, Caroline Pauwels en Yvon Englert, Brussels Minister van Werk Bernard Clerfayt, en directrice van het Brussels Observatorium voor Tewerkstelling en de Diversiteitsdienst van Actiris, Cathy Van Remoortere. De voorstelling vindt plaats aanstaande woensdag 8 januari 2020 om 17u.

Het gaat om de eerste diversiteitsplannen die met de hulp van Actiris in het Brussels hoger onderwijs werden opgesteld.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen door een mail te sturen naar sicco.wittermans@vub.be.

17u - Onthaal

17u15 – Introductie door Minister Clerfayt

17u20 – Introductie door rectoren Yvon Englert en Caroline Pauwels

17u25 - Cathy Van Remoortere, directrice van het Brussels Observatorium voor Tewerkstelling en de Diversiteitsdienst van Actiris

17u30 – Voorstelling van het ULB-diversiteitsplan

17u40 – Voorstelling van het VUB-gelijkheidsactieplan door Nellie Konijnendijk en Christil Asamoah

17u50 – Officiële ondertekening van beide diversiteitplannen – met fotomoment

18u – Receptie

Université Libre de Bruxelles (ULB)
Avenue F. D. Roosevelt, 39

Wenst u een interview?

Hebt u vragen over het gelijkheidsactieplan van de Vrije Universiteit Brussel? Contacteer sicco.wittermans@vub.be, persverantwoordelijke VUB.