UZ Brussel bundelt informatie voor de pers

UZ Brussel bundelt informatie voor de pers

Vrijdag 20 maart 2020 — Het UZ Brussel volgt de coronapandemie op de voet en volgt de preventieve maatregelen en richtlijnen voor de verzorging van verdachte en besmette COVID-19-patiënten nauwgezet op. Tegelijk kijkt het ook zoveel mogelijk vooruit. Samen zorgen we zo voor de bescherming van patiënten en hun omgeving, voor zorgverleners en voor elkaar.

Klik [hier] voor alle updates van het UZ Brussel voor de pers.

Gezien de strenge preventieve maatregelen in het ziekenhuis om patiënten en medewerkers zo veel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus, worden journalisten, fotografen en filmploegen momenteel niet toegelaten in het ziekenhuis. Alle persvragen worden daarom telefonisch, via mail of via een videogesprek opgevolgd. Interviews buiten het ziekenhuisgebouw zijn uiteraard wel mogelijk.

 

GF
Contacteer ons
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel