Boekpresentatie 'Demotie werkt' van VUB-ster Tanja Verheyen

Boekpresentatie 'Demotie werkt' van VUB-ster Tanja Verheyen

Een stap terug in de carrière succesvol aanpakken

Vandaag presenteert Tanja Verheyen haar boek Demotie werkt. De onderzoekster geeft antwoorden op cruciale vragen als: Hoe doe je dat nu concreet, demoveren? Waar zitten de opportuniteiten voor de werkgever? Hoe brengt een werkgever een ogenschijnlijk negatieve boodschap en blijft de medewerker toch gemotiveerd? Welke valkuilen zijn er? Tanja Verheyen promoveerde als communicatiewetenschapster aan de VUB op demotie en bekleedde de leerstoel carrièrewendingen. Het boek is uitgegeven bij Pelckmans. 

Demotie, een stap terug zetten in je carrière, komt in vele bedrijven dagelijks voor. Toch worstelen heel wat organisaties hiermee. In haar boek geeft Tanja Verheyen praktische tips om hier mee om te gaan.

  • Inzichten en concrete handvaten voor hr-professionals, (loopbaan)coaches, leidinggevenden en bedrijfsleiders om demotie op een succesvolle manier toe te passen.
  • Verhelderende informatie over een bedrijfscontext en het waarom van een demotiebeslissing voor de gedemoveerde werknemer

De lezer kijkt ook mee in het hoofd van de gedemoveerde werknemer. Als je weet wat een gedemoveerde voelt, denkt en doormaakt, kun je er als organisatie beter op inspelen. Demotie werkt is doorspekt met getuigenissen en cases van nationale en internationale bedrijven zoals Atlas Copco, Heineken, KBC, Johnson & Johnson, Sonova, Protime, Torfs en Durabrik. De CEO’s en hr-professionals van deze bedrijven delen hun ervaring en inzichten en geven concrete tips en praktische voorbeelden.

 

Meer info

Tanja Verheyen, contact via persrelaties.

 

Contacteer ons
Sicco Wittermans Woordvoerder VUB, Persrelaties VUB
Sicco Wittermans Woordvoerder VUB, Persrelaties VUB
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel