7.000 VUB-studenten trappen nieuw academiejaar feestelijk op gang tijdens “Kick-Off”

Morgen vindt op de campus van de Vrije Universiteit Brussel in Etterbeek de jaarlijkse VUB-Kickoff plaats. Op het programma staan dit jaar onder meer muziek en verrassend entertainment. Studenten kunnen er ook terecht voor meer info over de VUB-diensten en verschillende Brusselse organisaties. De (internationale) studentenkringen zorgen voor de hapjes en de drankjes.

De VUB Kick-Off is na 10 jaar ondertussen een traditie geworden onder de VUB-studenten en trekt jaar na jaar meer volk. Tussen 12u en 20u kunnen de studenten op de grasvelden op de campus genieten van verschillende DJ-sets van BRUZZ DJ’s en er zijn ook tal van activiteiten voorzien zoals springkastelen, een death ride van de VUB-gebouwen en een BMX flatland show van meervoudig Belgische kampioen BMX flatfland Barre Neirynck. Om de inwendige mens te versterken is er ook een food lane waar 10 studentenkringen eten en drinken verkopen aan democratische prijzen.

Daarnaast komen op de Kick-Off ook tal van (Brusselse) verenigingen en organisaties zich voorstellen aan (nieuwe) studenten. Op die manier wil de universiteit haar studentenpopulatie een zo breed mogelijk beeld geven van alle mogelijkheden en diensten op én naast de campus. Afsluiten doen de studenten ’s avonds met een TD in het BSG.

Noot voor de pers:
U bent uiteraard van harte welkom op de VUB Kick-off op donderdag 3 oktober 2019 tussen 12u en 20u. Het event gaat door op de campus in Etterbeek. U kan er zeker spreken met de studenten. Gelieve uw komst te bevestigen bij Sicco Wittermans, persrelaties VUB (sicco.wittermans@vub.be of 02/629 21 37)