1500 liter bier en studentengezangen vloeien langs Brussels kanaal

Brusselse massacantus in openlucht

Donderdag 26 april organiseren het Brussels Studenten Genootschap (VUB) de Cantus Bruxellensis, een massa openluchtcantus in de stad voor alle Brusselse studenten. Decor voor het studentenfeest is de Brusselse Akenkaai.

Naar 2-jaarlijkse gewoonte verlaat het Brussels Studenten Genootschap (BSG) hun donkere bsg-zaal voor de gezellige setting van de Akenkaai om er en masse en samen met de studenten van de ULB en andere Brusselse hoger onderwijsinstellingen een ganse avond lang studentengezangen te laten weerklinken.

 

Op het repertoire ongeveer 40 klassieke studentenliederen en 1500 liter light bier, frisdrank en water. Want sinds 2012 wordt er op initiatief van de Vrije Universiteit Brussel in het kader van de health promoting university aangemoedigd om de light variant te kiezen en voldoende water en frisdrank te voorzien om dergelijke events gezellig en veilig te laten plaatsvinden.  

 

Afspraak: donderdag 26 april, 19u00, Akenkaai 1, Brussel

Contacteer ons
Arnaud Moeykens voorzitter BSG
Nicky Temmerman Vrije Universiteit Brussel
Arnaud Moeykens voorzitter BSG
Nicky Temmerman Vrije Universiteit Brussel
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal geori├źnteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en ge├źngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel