Expert Class in Esports Management

Expert Class in Esports Management

De eerste universitaire opleiding Esports van de Lage Landen

Met de “Expert Class in Esports Management” profileert én positioneert de Vrije Universiteit Brussel zich als allereerste universiteit in de Lage Landen met een postuniversitair programma voor Esports als specifiek vakgebied. De opleiding start in oktober 2020

De Expert Class is een ‘next gen’ voortgezette opleiding die zich richt op juniors en seniors met ambitie om door te groeien tot Esports-experten. De lessenreeks wordt verzorgd door vooraanstaande gastdocenten, key note sprekers en influencers uit de Esports-industrie en uit landen die al jaren trendsetter zijn (Denemarken, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland).

De start van dit master classes-traject ‘live on campus’ en binnen de Faculteit LK en de Vakgroep BESW past perfect in de baanbrekende rol die de VUB opneemt op het vlak van Artificial Intelligence. Want geen Esports zonder de kracht van algoritmes.

Het persbericht van VUB Sportmanagement & Esports Management vindt u in de bijlage

Meer info

Jos Verschueren 0477/39.12.32. jos.verschueren@vub.ac.be

 

LK
Over Press - Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is een internationaal georiënteerde universiteit in Brussel, het hart van Europa. Door het afleveren van hoogstaand onderzoek en onderwijs op maat, wil de VUB een actieve en geëngageerde bijdrage leveren tot een betere maatschappij.

Press - Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Brussel